Bel ons op: 06 51 52 98 43

Winetruck huren?

Take it easy: wij organiseren het!

 

HY Sixty Seven - Winetruck - BedrijfsborrelDe winetruck is inzetbaar op events zoals bruiloften, bedrijfsfeesten, privéfeesten, tuinfeesten, braderieën, festivals en bedrijfs- of merkpromoties. De winetruck is merkneutraal en kan dus eenvoudig worden ingezet voor verschillende merken of compleet naar eigen thema.

 

HY Sixty SeveN Winetruck

Bij het huren van de winetruck huur je ook de barkeepers. Er zijn vele opties mogelijk en naast wijnen kunnen we ook cocktails of andere alcoholische dranken verzorgen. Uiteraard behoren ook non-alcoholische dranken tot de mogelijkheden.

 

Drinks & Hapas

Wij hebben wijnen en hapas in verschillende prijscategorieën. Wat kun je van onze winetruck verwachten? Bekijk de arrangementen voor een richtlijn, maar zoals wij begrijpen is ieder feest uniek. Wij denken graag mee over de mogelijkheden die bij jullie passen. De wijnen zijn met zorg geselecteerd en worden regelmatig gewisseld. We blijven continu op zoek naar de lekkerste wijnen en de leukste nieuwe trends op dit gebied.

 

HY’67 FriendsHY Sixty Seven - Winetruck - Winetruck huren

We werken samen met een aantal leveranciers en leuke collega’s zoals Ella Bella Foodtruck, Wijnkooperij Klosters, Achterhoekse Wijnbouwers en Boerderij ’t Have die we goed kennen en die voor 100% achter hun producten staan. 

 

Onze pop-up bar!

Naast onze winetruck hebben we ook een pop-up bar voor binnen of op locaties waar de truck niet kan komen. Met HY 67 creëer je op iedere plek een onvergetelijke beleving. Heb je een bepaald thema in je hoofd en wil je graag wat inspiratie op doen? Wij helpen je graag!

 

HY Sixty Seven - Winetruck - Onze Winetruck tekening

 

 

 

 

more wine your mind..

Interesse? Vragen?

Beleef een onvergetelijk event met HY Sixty Seven

 

Neem contact met ons op