Bel ons op: 06 51 52 98 43

Ode aan het Wiel -Terborg

Datum: 07-05-2017 van 00:00 tot 00:00

Locatie:

Soort: festival

Opdrachtgever: Ode aan het Wiel

 

Hy Sixty Seven Wine & Tapastruck staat op zondag 7 mei in Terborg tijdens ‘De ode aan het wiel’ oftewel ‘De grote inzegening’.

Voor de gelegenheid wordt Hy Sixty Seven omgedoopt tot Wijnbar ‘Onder de Toren’! Geniet van heerlijke gekoelde wijnjes & hapas op ons terras en natuurlijk van al het moois dat voorbij komt rijden!

Een groot arsenaal aan voertuigen (alles op wielen) zal door de Hoofdstraat in Terborg rijden en voor de Heilige Gregorius kerk worden ingezegend. Naast de inzegening met wij(n)water en een bemoedigend woord van Emeritus Pastor Gerard de Haan hoopt Terborg op deze dag aanwezigen, door middel van deze inzegening, een extra moment te geven van overdenking voor het rijgedrag.

Naast bijzondere en mooie voertuigen die staan opgesteld zal er ook ruimte worden gemaakt voor de band “Arrow Revival”, diverse foodtrucks en verschillende activiteiten voor de kinderen. Een evenement voor jong en oud.

Extra aandacht voor het goede doel.
Wat dit jaar extra bijzonder zal maken, is dat een groot deel van de opbrengst van “Ode aan het Wiel” zal worden gedoneerd aan het goede doel “ Stichting Laat Kinderen Lachen”.
Hy’67 zal ook een deel van de omzet doneren.

 

Terug naar het overzicht