Bel ons op: 06 51 52 98 43

HY Wine Deluxe

Smaakvolle wijnen, champagne & oesters

 

HY Sixty Seven - Winetruck - Arrangement HY Wine DeluxeHY Wine Deluxe is een arrangement met extra glamour. Naast heerlijke wijnen en hapjes serveren wij champagne en oesters. Benieuwd welke wijnen en tapas? Informatie over de wijnen zoals het druivenras, herkomst, smaak en aroma’s vind je terug op leuke menukaarten. Een smakelijk event met nét dat beetje extra: succes gegarandeerd!

 

DRINKS & HAPAS

Wij bezorgen vier á vijf verschillende wijnen en amuse hapjes, zowel zoet als hartig. Daarnaast kan er gekozen worden voor een glas champagne en oesters of een klein dessert met een bijpassende wijn. Bij HY Wine Deluxe serveren wij diverse wijnen en hapjes van onze menukaart. Liever een arrangement zonder extra glamour? Kies dan voor ons HY Wine arrangement.     

 

EVENTS

Wine Your Mind met familie en vrienden of organiseer bijvoorbeeld een gezellige middag met vriendinnen.

 

NICE-TO-KNOW

Geniet van een heerlijke proeverij met het HY Wine Deluxe arrangement vanaf €45 (incl. btw) per persoon, bij minimaal 10 personen en maximaal 20 personen. Bij HY Wine Deluxe nemen wij ook het HY Sixty Seven - Winetruck - Oestersglaswerk en servies mee. Bij dit arrangement is de foodruck niet standaard inbegrepen. Dit arrangement kan op locatie, maar ook in ons gezellige proeflokaal. Dit is in overleg mogelijk. Bekijk hieronder onze extra opties voor meer informatie over de mogelijkheden van HY Sixty Seven.

 

INTERESSE? VRAGEN? 

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Leuk! Neem contact met ons op voor meer informatie. Wil je graag direct een offerte ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

Terug naar het overzicht

Extra opties

 

Muziek

Wij bieden de mogelijkheid om de muziek te organiseren, van DJ tot band. Muziek maakt een evenement helemaal compleet! Neem contact met ons op voor meer informatie over muziek bij jouw evenement. 

Proef onze wijnen!

Wil je de wijnen voorproeven? Dit is mogelijk bij 2 en 3 sterren wijnen. We komen graag bij je langs met vooraf gekozen wijnen en houden een kleine proeverij. Zo weet je zeker dat de wijnen geheel naar wens zijn! 

Catering

Wil je de catering uit handen geven? Wij organiseren het graag voor je! Kies bijvoorbeeld uit onze heerlijke hapas, maar ook bij speciale wensen zoals flammkuchen of oesters kun je bij ons terecht. 

Pop-up bar

Ben je helemaal enthousiast door onze winetruck, maar is de truck eigenlijk te groot voor jouw locatie? Geen probleem! Onze pop-up bar is een uitstekend alternatief met minstens zoveel sfeer en uitstraling. 

Aankleding

Aankleding maakt jouw evenement helemaal af! Mooie slingers, knusse zitplekken, heaters voor wat extra warmte en bijpassende accessoires? Wij regelen het allemaal! 

Vraag een offerte aan

 

  Naam *

  Bedrijfsnaam

  E-mail *

  Telefoon

  Datum evenement

  Plaats evenement

  Aantal personen

  Reden evenement

  Opmerkingen of vragen


   

  Velden met een * zijn verplicht!