Bel ons op: 06 51 52 98 43

HY’67 Proeflokaal opent haar deuren!

 

Per 1 oktober heeft Hy Sixty Seven haar eigen Proeflokaal in Doetinchem!

 

Na ruim 3 jaar vanuit de truck en vanuit huis te hebben gewerkt werd het tijd om een structurele oplossing te zoeken voor opslag van de wijn & truck. Het werd namelijk een beetje vol in huis sinds we onze online wineshop waren begonnen. We importeren zelf ook een deel van onze wijnen en als er dan af en toe een pallet binnenkomt dan heb je wel ruimte nodig! Je kunt in het Proeflokaal aan de Houtmolenstraat 7A dus jouw online bestelde wijnen komen afhalen. We houden een aantal keer per jaar een proeverij van onze nieuwe wijnen zodat je weet wat je koopt. Wil je tussentijds een keer komen proeven, dat kan natuurlijk ook! 

 

Verder kun je in het proeflokaal terecht voor wijnproeverijen/ wijnworkshops. Leuk voor met een (vrienden) groepje van maximaal 10 á 12 personen. Het is een informatieve maar vooral lekkere middag of avond waarin wijn & spijs centraal staan. Je krijgt 6 wijnen te proeven met bijpassende kleine gerechtjes. 

 

 

Ook komen er vaste proefavonden waarvoor je je individueel kunt aanmelden. Dit is bedoeld voor mensen die meer willen weten van wijn en op zoek zijn naar een wijncursus die gericht is op de praktijk, namelijk proeven! Een beetje theorie komt er wel bij kijken, maar dat zal per avond niet mee dan een 15 min in beslag nemen.

 

En dan ben ik nog op zoek naar mensen die een vaste proefgroep willen vormen om hun kennis bij te houden en te vergroten. Dus, ben jij een wijngekkie en raak jij niet uitgepraat over wijn? En zoek je een vaste proefgroep waar we maandelijks zelf meegebrachte wijnen proeven en bespreken? Meld je dan aan via info@hysixtyseven.com.

 

Tot slot. Op zaterdag 19 oktober hebben we open huis  en kun je kijken hoe het is geworden onder het genot van een hapje en een drankje. Je bent van harte welkom tussen 15.00 en 18.00 aan de Houtmolenstraat 7A te Doetinchem!

 

 

Hou onze agenda de komende tijd in de gaten! De agenda staat op de website en zal regelmatig op social media worden gedeeld.

 

Tot dan!

 

 

En ken je Indebuurt Doetinchem al? Zij schreven afgelopen week ook een leuk artikel over het proeflokaal.

 

 

 

 

 

Terug naar het overzicht