Bel ons op: 06 51 52 98 43

HY’67 – Steamy Green

Healt-HY Stuff

 

Ik weet het, de groene smoothie is nou niet direct de favoriet van iedereen. Voor menigeen zal iedere dag verse groente eten al een hele opgaaf zijn. Dit doen we, net als het eten van fruit, meestal te weinig. Ik pak ook niet snel een appel van de fruitschaal en een sinaasappel schillen vind ik al helemaal te veel werk.
 

Daarom zijn smoothies een makkelijke manier om in een slurp (al dan niet met dichtgeknepen neus) al je vitaminen binnen te krijgen en het is nog lekker ook. Je mikt alles in de blender of de sapmachine en klaar is je super gezonde drankje. Tuurlijk is eten (kauwen) van groente en fruit nog gezonder, want hierdoor krijg je ook nog alle vezels binnen wat weer goed is voor je darmen.

 

Maar, die groene smoothie? Dat ze super, super gezond zijn en je van een dagelijkse groene smoothie heel veel energie krijgt, dat zal iedereen zich wel kunnen bedenken. We weten ook wel ook dat bladgroenten vol vitaminen, mineralen, vezels en anti- oxidanten zitten, maar ja… Gadver, ‘t ziet er groen uit weet je wel. Whaat!?  Rauwe broccoli, spinazie… Noooo Thanks!  Toch zijn er wel manieren om die groene vitaminenbom nog wat aantrekkelijker te maken en ze hoeven echt niet vies te zijn. De truc? Gooi er (zoet) fruit bij.

 

HY’67 – Steamy Green 

 

Recept voor in de blender:

  • 2 a 3 ons verse bladspinazie
  • stronkje broccoli
  • 2 stengels paksoi
  • 1 stengel bleekselderij
  • 2 kiwi’s
  • 2 sinaasappels
  • 1 banaan, voor een zoetere smaak neem je er 2
  • verse kruiden zoals basilicum of krulselderij

 

Wil je jouw collega’s trakteren? Of kan jouw personeel wel een energie boost gebruiken rond de klok van 16.00? Onze smoothies kunnen ook worden bezorgd.

Bij bestellingen vanaf € 50 binnen een straal van 30 km van Zutphen is bezorging gratis. 

 

 

 

Terug naar het overzicht

more wine your mind..

Interesse? Vragen?

Beleef een onvergetelijk event met HY Sixty Seven foodtruck

 

Neem contact met ons op