Bel ons op: 06 51 52 98 43

Foodtruck huren?

 

 

Jouw Feestje: wij organiseren het!

 

 

 

Onze stoere foodtruck is een echte blikvanger op iedere bruiloft, tuin- of bedrijfsfeest. Wil je graag een onbezorgd feest? We kunnen nagenoeg alles uit handen nemen. Van huur van de dinertafels tot een wc-unit, van gebaksbordjes tot een biertap, tenten, muziek, weddingchairs, chocoladefontein, je kunt ‘t zo gek niet bedenken of we kunnen het voor je regelen.

 

 

HY Sixty SeveN foodtruck

 

Bij het huren van de foodtruck mét catering huur je ook de barkeepers die de hele avond zorgen dat iedereen voorzien wordt van een hapje en een drankje, dat er geen afval op tafels blijft liggen, de vieze glazen worden opgehaald en schoongemaakt. Er zijn vele opties mogelijk qua wijn & catering en naast wijnen kunnen we uiteraard ook speciaal bieren, cocktails of andere (non-) alcoholische dranken verzorgen. Groot feest met veel bierdrinkers? Dan huren we een tap. Wil je zelf alles regelen of wil je juist graag alles uit handen geven? Met overleg komen we daar vanzelf uit. Daar nemen we ook graag de tijd voor. De puntjes op de i zetten om te zorgen dat het een onvergetelijk feest wordt. Voor het huren van onze foodtruck in Doetinchem en omstreken rekenen wij geen reiskosten. 

 

Drinks & Tapas

 

Wij hebben wijnen en tapas in verschillende prijscategorieën. Wat kun je op dat gebied van onze catering verwachten? Bekijk de arrangementen voor een richtlijn, maar zoals wij begrijpen is ieder feest uniek. Wij denken graag mee over de mogelijkheden die bij jullie passen. De wijnen zijn met zorg geselecteerd en worden regelmatig gewisseld. We blijven continu op zoek naar de lekkerste wijnen en de leukste nieuwe trends op dit gebied.

 

 

 

 

 

Jouw feestje, onze spulletjes!

 

 

Onze mobiele bar op Een feestje thuis, bij jouw bedrijf als promotruck of als eyecatcher op een beurs of oldtimerdag? Hy Sixty Seven is ook alleen te huur als bar, reclametruck voor diverse promotiedoeleinden, als foodtruck én .. zelfs als camper.

 

 

Partytime

 

Voor onze zakelijke klanten hadden we al de mogelijkheid om de foodtruck voor een of meerdere dagen te huren zonder catering. Sinds dit jaar is dit ook mogelijk voor de particuliere klant! Wil je graag een feest geven maar met eigen dranken en/of hapjes? No problem? De truck is ook per dag te huur. 

 

 

Nice to know!

 

Onze Citroën is klein, maar is voorzien van een aanrechtblok met spoelbak en stromend water, gasfornuis en een vaste koelkast. Daarnaast zijn er 4 uitneembare wijnkoelkasten, is er een ruim werkblad en heel veel opberg en – kastruimte. Wil je de truck huren als bar. Dan kan dat met of zonder glaswerk, met of zonder personeel en met onze wijnen of jullie eigen dranken. Ook kun je glaswerk, cocktail materialen, feestverlichting, statafels, bistro setjes, losse bar elementen, een parachutetent en diverse catering materialen huren. We brengen de truck met volle watertank en bestelde zaken en halen hem de volgend dag weer op. 

 

 

HENK! met palletbar

 

HENK! de tank

 

Henk! is een bijzondere Defender uit 1977. Hij is een stuk kleiner dan de foodtruck, dus kan hij ook op plaatsen komen waar HY niet kan komen. HENK! heeft aan de achterzijde een kleine bar met koelingen en is dan ook meer geschikt voor de kleinere feesten zoals een vrijgezellendag. Zijn specialiteiten zijn naast wijn, speciaal bieren, whisky’s en Gin/Tonic cocktails én uiteraard stoere hapjes. Denk aan oesters en Mexicaanse tapas. Ben je een echte buitenkok? Dan kun je bij HENK! twee Barrel barbecues huren om de lekkerste burgers te maken.

 

 

ONZE POP up-BAR!

Dan hebben we naast de foodtruck en HENK! nog een pallet bar voor binnen of op locaties waar de trucks niet kunnen komen. Deze sfeervolle bar, bestaande uit twee elementen is ideaal om in te zetten als een cocktail- of oesterbar! Bij de bar kun je ook nog koelingen huren met een inhoud van 36 flessen per stuk. 

 

 

LEUK, MAAR WAT Kost dat?

 

De huurprijs voor HY67 foodtruck is vanaf € 400 en voor HENK! € 250 per dagdeel. De pop-up bar is al te huur voor € 50 per dag. Met € 10 meerprijs per koeling. Aangezien we heel erg zuinig zijn op onze oldtimers en je een ervaren chauffeur moet zijn om de 5 meter lange foodtruck zonder stuurbekrachtiging te manoeuvreren komen we hem brengen en halen waardoor we nog eens € 0,75 per gereden kilometer in rekening brengen. Ook vragen we een borg van € 400 in de hoop dat je net zo goed voor onze oldtimers zorgt als wij dat zelf zouden doen.

 

 

 

WANT MOREHY Sixty Seven - Winetruck - Arrangement HY Champagne oesters

 

Info over het huren van een van de foodtrucks? Of heb je een bepaald thema in je hoofd en wil je graag wat inspiratie opdoen? Wij helpen je graag! Mail, bel of vul het onderstaande contactformulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

 

 

 

more wine your mind..

Interesse? Vragen?

Beleef een onvergetelijk event met HY Sixty Seven foodtruck

 

Neem contact met ons op