Bel ons op: 06 51 52 98 43

HY’67 truck huren?

 

Jouw feestje, onze spulletjes!

 

 

als mobiele bar op Een feestje thuis of bij jouw bedrijf, als promotruck of als eyecatcher op een beurs of oldtimerdag? Hy Sixty Seven is ook alleen te huur als bar, reclametruck voor diverse promotiedoeleinden, als foodtruck én .. zelfs als camper. 

 

 

 

Take it easy!

Geef jij binnenkort een feest en zoek je nog iets origineels om jouw event mee aan te kleden, maar heb je al een cateraar of wil je zelf alle hapjes en dranken verzorgen? No Problem! De truck is nu ook per dag te huur. We brengen hem naar de gewenste locatie en halen hem ook weer op. 

Voor onze zakelijk klanten was het al mogelijk om de truck voor een dag of meerdere dagen te huren. Zo werd Hy Sixty Seven ingehuurd op de Business Bazaar van de Rabobank en als promotietruck voor Proef Presikhaaf! En het kan nog leuker! Want Hy is a moviestar! Jaja, we mochten  figureren in de succesvolle serie Het geheime dagboek van Hendrik Groen en dat was leuk! 

 

 

 

 

Nice to know!

Alles kan worden geregeld.Onze citroen is in nieuwstaat, heeft geen vaste reclame en is voorzien van een wc, aanrechtblok met spoelbak en stromend water, gasfornuis en een vaste koelkast. Daarnaast zijn er 4 uitneembare wijnkoelkasten, is er een ruim werkblad en heel veel opberg en – kastruimte. Wil je de truck huren als bar. Dan kan dat met of zonder glaswerk, met onze wijnen of jullie eigen dranken. Ook kun je statafels, bistro setjes, losse bar elementen, een parachutetent of andere catering materialen huren. We brengen de truck met volle watertank en bestelde zaken en halen hem de volgend dag weer op. Easy does it!

 

Wa kost da?

De huurprijs voor de truck  is € 300 per dag (inclusief btw). Aangezien we erg zuinig zijn op onze oldtimer en je een ervaren chauffeur moet zijn om deze 5 meter lange 3 pitter zonder stuurbekrachtiging te besturen komen we hem brengen en halen waardoor we nog eens €  0,75 per gereden kilometer rekenen. Ook rekenen we een waarborg van € 300 in de hoop dat je net zo goed voor onze Granny zorgt als wij dat zelf zouden doen: Gentle & Soft! 

 

 

 

Wil je meer weten?

Over de prijzen glaswerk, parachutetent, catering materialen, de retrocamper enz. of wil je een offerte aanvragen? Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 06-51529843 of stuur een mail naar info@hysixtyseven.com óf vul het contactformulier in! We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

 

 

 

 

HY’67 Retrocamper. Nice 2 know: de truck op de extra accu zeker een dag off grid, dus samen naar de zonsondergang kijken op een verlaten strandje is met onze retrocamper zeker mogelijk! Wil je meer weten over de huurvoorwaarden van de camper? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier, onderwerp retrocamper.

 

 

 

 

more wine your mind..

Interesse? Vragen?

Beleef een onvergetelijk event met HY Sixty Seven foodtruck

 

Neem contact met ons op