Bel ons op: 06 51 52 98 43

International Citroen Car Club Rally

Begindatum: 11-08-2016 10:00

Einddatum: 14-08-2016 00:00

Locatie: Landgoed Middachten, De Steeg, Netherlands

Soort: Openbaar evenement

Opdrachtgever: Citroën Car Club Rally

 

Liefhebber van een wijntje, een hapje én van (klassieke) Citroën’s? Kom dan naar de 16e International Citroën Car Club Rally! HY Sixty Seven - Winetruck - Events - 16e International Citroën Car Club RallyVan 11 t/m 14 augustus 2016 is Hy Sixty Seven – Winetruck te vinden op het Landgoed Middachten in de Gelderse gemeente Rheden. Het decor voor de 16e International Citroën Car Club Rally.

 

De ICCCR is een vierjaarlijks internationaal Citroën evenement. De World Meeting, zoals het ook vaak wordt genoemd, heeft als doel zoveel mogelijk Citroëns, klassiek en modern, op een plaats bij elkaar te brengen en daarmee een zo breed mogelijk publiek te trekken. De ICCCR is daardoor de ontmoetingsplek voor Citroënliefhebbers en -clubs uit de hele wereld!

 

Vier dagen lang zijn er allerlei activiteiten georganiseerd voor jong en oud, zoals demonstraties, tentoonstellingen, diverse muziek optredens, T-Shirt painting, open air movie, kofferbak verkoop, tourtochten en natuurlijk kun je je ogen uitkijken bij de vele, vele prachtige oldtimers die op model en jaar geparkeerd staan op het landgoed.


Ook aan de inwendige mens wordt gedacht en er is een foodcourt waar meer dan 20 foodtrucks staan, waaronder HY’67!

 

Terug naar het overzicht