Bel ons op: 06 51 52 98 43

Evenementen

Geen plek te gek!

 

HY Sixty Seven - Winetruck - Prachtig event

Onze winetruck is multifunctioneel inzetbaar op evenementen en festivals. Ook als je op zoek bent naar iets anders dan wijn, helpen wij je graag. Wij toveren onze winetruck eenvoudig om tot bijvoorbeeld coffeebar, breakfast-truck of limonade-bar. Is de truck te groot voor jouw locatie? Dan komt onze pop-up bar om de hoek kijken. In overleg is alles mogelijk!

 

Van smoothies tot FLAMMKUCHEN

Onze truck kan eenvoudig worden omgetoverd tot een heerlijke smoothiebar, perfect voor een sportief evenement. Een limonadebar om een kinderfeestje mee aan te kleden? Geen probleem! Van coffeebar tot flammkuchen truck, HY Sixty Seven regelt het. Wij helpen graag om er een onvergetelijk evenement van te maken.

 

Take it easy!

Bij het organiseren van evenementen en festivals komt veel kijken. Wij bieden de mogelijkheid om te helpen bij de organisatie. In overleg verzorgen wij bijvoorbeeld de catering, muziek en aankleding, zoals mooie zitplekken, slingers en passende accessoires. HY Sixty Seven organiseert alles tot in de puntjes!

 

Onze pop-up bar

Past de winetruck niet, vanwege de afmetingen, maar ben je wel op zoek naar dit concept? Geen probleem! Onze pop-up bar is een uitstekend alternatief en overal HY Sixty Seven - Winetruck - Breakfastbarinzetbaar. Met HY Sixty Seven creëer je op iedere plek een onvergetelijke beleving.

 

Festivals en evenementen

De winetruck is regelmatig te vinden op festivals en evenementen. Bekijk onze agenda, wie weet zijn we binnenkort ook bij jou in de buurt. Ben je benieuwd naar onze winetruck? Je bent van harte welkom om onze wijnen te komen proeven. Geen plek te gek: wij toeren door heel Nederland!

 

Interesse? Vragen? 

Ieder evenement is uniek, wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Leuk! Neem contact met ons op voor meer informatie. Wil je graag direct een offerte ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

Offerteformulier

 

  Naam *

  Bedrijfsnaam

  E-mail *

  Telefoon

  Datum evenement

  Plaats evenement

  Aantal personen

  Reden evenement

  Opmerkingen of vragen


   

  Velden met een * zijn verplicht!

  more wine your mind..

  Interesse? Vragen?

  Beleef een onvergetelijk event met HY Sixty Seven

   

  Neem contact met ons op