Bel ons op: 06 51 52 98 43

Contact

More wine your mind?HY Sixty Seven - Winetruck - Onze Winetruck tekening

 

Wil je graag meer informatie over de HY67 Winetruck of onze arrangementen? Je kunt ons bellen, mailen of een bericht voor ons achterlaten door middel van het contactformulier. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!

 

icoon-telefoon-groen   06 51 52 98 43
     
nieuwe-icoon   info@hysixtyseven.com

 

 

Onze adresgegevens

 

HY Sixty Seven – Winetruck

Houtmolenstraat 7A

7008 AP  DOETINCHEM

Registratienummer KVK: 53504496

BTW nummer: NL850905382B01

 

 

het HY Sixty Seven-team

 

Istry Littink – Owner/gastvrouw HY Sixty Seven winetruck – heeft een hartstochtelijke passie voor wijnen en gerechten, die zij graag met jullie deelt. Met een wijnbrevet en de opleiding Gastronoom-Sommelier van de Academie voor Gastronomie op zak maakt zij heerlijke wijn-spijscombinaties voor ieder event! Om alle kennis en vaardigheden op wijngebied nog verder te vergroten volgt ze nu de opleiding tot Vinoloog.

 

linkedin-icoon  

Istry Littink

 

Nick – Gastheer HY Sixty Seven winetruck – heeft service en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Deze topper maakt met veel plezier en enthousiasme de meest lekkere cocktails voor je klaar!

 

Mustafa – Bartender HY Sixty Seven winetruck – is een ontzettend ervaren bartender, mixologist en kok. Altijd goedlachs en aanstekelijk vrolijk.

 

Chantal – Bartender HY Sixty Seven winetruck – heeft altijd een smile! Bestel je bij onze vrouwelijke topper een wijntje dan is je dag meteen goed.

 

Stef – Gastheer HY Sixty Seven winetruck – is de jongste van het stel, maar zeker niet minder ervaren. Op en top gastvrij, vriendelijk en maakt de lekkerste hapas voor je klaar!

 

Mark – Bartender HY Sixty Seven winetruck – is super enthousiast en altijd goedlachs. Hij wil de gasten in de watten leggen en ze een onvergetelijke avond bezorgen!

Contactformulier

 

  Naam *

  E-mail *

  Telefoonnummer

  Bericht *


   

  Velden met een * zijn verplicht!

  I Just rescued the wine..

  it was trapped in a bottle

  Welke wijnen en hapas passen bij mij?

   

  Bekijk onze arrangementen