Bel ons op: 06 51 52 98 43

Mijn grote liefde is er weer!

 

Soms bij het wakker worden denk ik al aan jou.

Dan stel ik me voor hoe we aan het einde van de middag in het waterige, maar toch al aangename zonnetje zitten.

Samen genietend op de veranda, jij en ik.

 

We kletsen, we lachen, we geven elkaar tevreden knikjes en genieten samen van de ondergaande lentezon.

Toen je nog jeugdig was vond ik je al bijzonder, maar nu je wat sporen van ouderdom begint te vertonen, vind ik je eigenlijk nog veel mooier.

Ik zou niet zonder jou kunnen, van alle anderen ben jij degene waar ik het meest van hou.

 

Je bent voor mij de ware.

 

Jouw karakter is als geen ander, je bent eerlijk, uitgesproken, zuiver, direct en uniek in je soort.

Je bent voor mij de druif der druiven en je geeft de wijn der wijnen!

 

O Riesling, wat hou ik toch van jou!

 

Mijn ode aan Rieling! Want ja ik ben er dol op! En binnenkort gelukkig terug van weggeweest en weer in het assortiment van Hy Sixty Seven wineshop in Doetinchem.

 

“Weer” zeg ik, want hij was er een jaartje tussenuit geknepen omdat de oogst twee jaar geleden verloren is door vorst. Van de druifjes die het overleefd hebben, hebben ze een spätlase gemaakt.  Afgelopen jaar ging gelukkig alles goed en morgen wordt er gebotteld en begin mei ga ik op mini wijnreis naar Weingut Schenk Randersacker om de nieuwe Riesling op te halen. Ik heb er zin in! De wijnen van Schenk zijn stuk voor stuk pareltjes! Deze Riesling is het mooie product van een jaar met veel liefde werken in de wijngaarden. Loepzuiver en perfect in balans! De druiven groeien in de beste wijngaarden met de mooiste ligging ten opzichte van de zon. En wist je dat de Riesling van Schenk al eens een eervolle vermelding heeft gekregen in het Wijnconcours Duitslands 2020 van Perswijn? 

 

Proefnotitie Perwijn: bloemen, rijpe

appel, grapefruit / heerlijk sappig
en elegant, verleiding, fijne
zuren

 

 

Je kunt de nieuwe jaargang alvast voorbestellen in Hy Sixty Seven Wineshop Doetinchem. Per fles € 13,95, koop je een doos dan betaal je maar € 75.

Zodra de wijnen binnen zijn geef ik je een seintje als je bestelling klaar staat om afgehaald te worden.

 

 

Voor als je nog nooit in ons Proeflokaal of Wineshop geweest bent: we zitten aan de Houtmolenstraat 7A te Doetinchem. Woon je wat verder en wil je dat we jouw bestelling opsturen? Geen probleem!

 

 

 

 

 

Terug naar het overzicht