Bel ons op: 06 51 52 98 43

Wijnproevers gezocht!

 

 

 

 

Wie?

 

Alle wijnliefhebbers die vaker willen proeven! Blind proeven is erg belangrijk als je je aan het voorbereiden bent op je examen (SDEN of WSET) en in een proefgroep is het leuker en leer je meer dan thuis in je uppie. Zelf heb ik het proefgedeelte van de vinologenopleiding al gehaald, maar ik wil toch graag mijn kennis up-to-date houden. Vandaar dat ik een proefgroep wil starten. Ook wijnliefhebbers die graag in een informele sfeer meer kennis willen opdoen over wijn kunnen zich aanmelden.

 

 

Wanneer?

 

Samen met andere wijnliefhebbers gaan we een keer per maand proeven op de maandag- of dinsdagavond van 19.30 tot +/- 22.00 u.

 

WAT?

 

Je brengt zelf per avond 1 á 2 wijnen mee die bij het thema van die avond passen (druif, land, streek, jaar enz). Dus je hebt wel een beetje huiswerk. In het Proeflokaal zorgen we voor het glaswerk, stokbrood en wat te knabbelen, pennen en proefformulieren.

 

Waar?

 

Het Proeflokaal is een knusse ‘keuken’ aan de Houtmolenstraat 7A te Doetinchem. Gemakkelijk te bereiken en parkeren voor de deur.

 

Kosten

 

We vragen een kleine bijdrage voor de onkosten en als proefgroeplid krijg je standaard 10 % korting op alle wijnen van Hy Sixty Seven Wineshop.

 

Meer informatie of wil je je Inschrijven?

 

Je kunt je inschrijven via het contactformulier of bel naar 06-51529843

 

 

 

 

Terug naar het overzicht