Bel ons op: 06 51 52 98 43

Borrelplateaus

Dat smaakt naar meer..

 

HY Sixty Seven - Winetruck - borrelplateauWij maken heerlijke borrelplateaus die kunnen worden opgediend als buffet voor de gasten. Staat het gewenste borrelplateau er niet tussen? Geen probleem! Wij hebben voor iedere smaak en prijsklasse een passend alternatief. Wij stellen graag een passend borrelplateau voor u samen.  

 

Oud Hollandse borrelplank

Oude kaas, nagelkaas, droge worst en Doesburgse mosterd. De kazen worden gekocht op de markt.

 

‘Jausen’ platte

Waan je in de alpen met dit ruimbelegde plateau! Diverse soorten kaas, worst en spek, zilveruitjes, appel en reuzel geserveerd met huisgemaakt desembrood.

 

Mediterraanse plank deluxe

Diverse soorten kaas, chorizo, fuet & ham en olijven, huisgemaakte tapenades, brood en diverse garnituren.

 

Nieuw * Back to the Eighties

Een meterlange plank met warme en koude tapas onder andere gevulde eieren, blokjes kaas met ananas of een zilveruitje, leverworst, metworst, rolletjes boterhamworst met augurk, rolletjes cervelaat met roomkaas, gehaktballetjes met satésaus, bitterballen en een huzarensalade opgemaakt met plakjes tomaat, augurk in waaiertjes, rolletjes ham en asperges,  halve gekookte eieren. Het geheel wordt begeleid met een grote bowl fruitcocktail (met of zonder alcohol).

 

Cortadores de Jamon!

Daarnaast is het mogelijk om een hamsnijder ookwel Cortadores genoemd in te huren. Een hele ham is voor een feest van zo’n 100 personen. Geniet van een mooie Jamon Iberico, Serranoham of wat dacht je van een ham van het wolvarken? Voor iedere prijsklasse is wel een alternatief. De ham wordt professioneel gesneden op locatie. Diot duurt ongeveer 4 uur. Wil jij jouw gasten verwennen met deze traktatie, neem dan contact op via onderstaand contactformulier.

 

 

 

INTERESSE? VRAGEN? 

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Waar we bezorgen? Leuk! Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Terug naar het overzicht

more wine your mind..

Interesse? Vragen?

Beleef een onvergetelijk event met HY Sixty Seven foodtruck

 

Neem contact met ons op